Cercei si cai verzi pe pereti

Ce-i mai greu?

Publicat în secţiunea Diverse în 17/07/2008

Statem si ma gandeam mai adineauri – cand incercam sa intru pe un site si sa dau un raspuns si nu mai stiam cum sa fac – la… ce-i mai greu download amazon music shopping?

Sa scrii despre tine, despre ce te preocupa mai mult, despre ce faci si de ce?

Sa inveti sa umbli pe calculator ca sa nu mai necajesti pe altii sa-ti arate toata ziua ( asa, ca mine de exemplu – care uit de pe o zi pe alta ce-am invatat !…)

Ori sa explic cum si dece m-am apucat sa fac cercei the sims 2 pc free?

Greu.

Greu si cu una si cu alta.

Am incercat sa intru pe un site sa raspund celor care mi-au scris – si nu-am mai stiut cum sa fac herunterladen.

Cum sa sa spun ca pentru mine e un inceput in ,,ale margelitului,, – nemai vorbind de calculator unde-mi cam prind urechile – si cum sa mai spun ca astept cu emotie raspunsurile care vin, ca si eu, ca orice incepator nu stiu daca ceea ce fac e bun sau rau , daca place ori ba, etc, etc bus game for free.

Dar si eu, ca orice om, sper…

Sper ca va veni o zi in care o sa invat sa umblu pe calculator fara sa mai necajesc pe nimeni, sper ca va veni o in care voi sti sa fac multe lucruri frumoase si care sa placa, sper, sper, sper…

4 comentarii

 1. I.Tudor a zis:

  Nimic nu vine de la sine; totul presupune efort si, adeseori, suferinta. Important este ca te-ai apucat de lucru, dar esential este sa perseverezi, daca ideile pe care le ai sunt bune.
  – Cum vei sti daca ce faci are valoare ?
  – Dupa cat ti se va oferi pe ceea ce ai creat cu propria imaginatie si propriile maini.

  Succes !

  17/07/2008 la 5:59 pm

 2. Cami a zis:

  Multumesc.
  Mutumesc – e prea putin pentru mana intinsa atunci cand ai nevoie de o incurajare – dar e tot ce pot sa spun acum – mai ales ca vorbele tale au venit atunci cand aveam mai mare nevoie de ele.
  Sanatate!

  18/07/2008 la 8:51 pm

 3. Maria a zis:

  Am plans citind cuvintele tale… precipitate, din suflet. M-a impresionat timiditatea ta si faptul ca mi-ai scris mie, desi poate ai mai scris si altora. Sunt tare dulci cerceii tai, chiar reusiti, esti pe drumul bun. Precis. Nu pot sa scriu mai multe acum… pur si simplu nu pot.

  19/07/2008 la 1:00 am

 4. Camelia a zis:

  Pentru Maria:

  Exista si OAMENI!

  Si totusi exista si oameni!

  Am scris cuvantul OAMENI cu litere mari – pentru faptul ca vad sufletul unor oameni prin vorbele lor…

  19/07/2008 la 9:46 pm

Comentează